aktivni bic         surfer

Ronilački centar Nautilus je otvoren za ronjenje tijekom cijele godine. Možete biti sigurni da ćete biti vođeni na najbolje ronilačke lokacije, s obzirom da je vlasnik ovog ronilačkog centra ronioc sa četiri desetljeća iskustva ronjenja s bocama i ronjenja na dah i par tisuća zarona u Murterskom moru i Nacionalnom parku Kornati.

Klik!Otok Murter, pa tako i Tisno imaju dobar pristup atraktivnim biciklističkim i pješačkim stazama na kopnu i na obližnjim otocima. Spomenuti ćemo samo neke od mnogih biciklističkih ruta.

 Biciklističke staze:

Tisno– Ivinj– Sveti Marin– Pirovac – Prosika –Vransko jezero – selo Vrana

Tisno – Tribunj –Vodice

=> staza 1: Okit – Vodice– svetište Gospe od Karmela

=> staza 2: Sv. Ivan– Vodice- Okit –Sv. Ivan – Rakitnica Tisno (Sv. Andrija) - Jezera - Lovišća - Betina - Murter Tisno – Dubrava – Čista– Skradin – Miljevački plato

           jedrenje          jedrenje

Škola jedrenja obuhvaća djecu od 8 do 12 godina. Djeca su podijeljena u grupe po uzrastu na mlađe (od 8 do 10 godina) i starije (od 10 do 12 godina) i po prethodno stečenom znanju na početnike i naprednije jedriličare što nameće potrebu dva voditelja – trenera. Osim djece iz Betine i Murtera u školu se uključuju i djeca koja dolaze na ljetovanje koja tako imaju priliku steći osnovna jedriličarska znanja i vještine. Boravak u jedriličarskom klubu, druženje i igra sa svojim vršnjacima te stjecanje znanja i vještina u školi jedrenja kod djeteta će stvoriti zadovoljstvo i sreću te čvrste i pozitivne navike. Pojedinosti pogledajte na stranica betinskog Jedriličarskog kluba ŽAL.

 

           plivanje           plivanje

Vaterpolo klub Brodograditelj je klub sa dugom tradicijom (osnovan 1953. godine). Kroz srpanj i kolovoz organizira utakmice druge lige. Osim vaterpola, klub organizira i ljetne škole plivanja za djecu. Ukoliko vaše dijete voli plivati, došli ste na pravo mjesto. Osim plivanja i plivačkih pravila, vaše dijete će naučiti i pravila sportskog ponašanja, a naročito korisno je osim zadobivanja tjelesne kondicije i učenje koordinacije, pravilnog disanja, skakanja i sl. Sve to naravno kroz ugodno druženje s vršnjacima i uz stručno vodstvo kvalificiranih trenera. Pojedinosti možete pogledati na stranicama VK Brodograditelj.

 

TURISTIČKO INFORMATIVNI CENTAR (TIC)               

   Dolac 2a, 22244 BETINA

  +385 (0)22 436523

   info@tz-betina.hr

eplore betina1

banner enter croatia2

Designed with by jakubskowronski.com